ABÁDSZALÓK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Intézze ügyeit elektronikusan

Bővebben...

MEGHÍVÓ Közmeghallgatás 2022.12.08.

Abádszalók Város Képviselő-testülete 2022. december 8-án (csütörtök) délután 17:00 órai kezdettel közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívom.

Bővebben...

CSATORNAHASZNÁLATI ILLEMTAN

Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ami eltűnt a lefolyón, amit levitt a víz, attól egyszer s mindenkorra megszabadult, bármi volt is az. Azt képzeljük, a szennyvíztisztító majd úgyis ártalmatlanítani fog minden leeresztett mérget.
Ez sajnos nem igaz. A tisztítási technológia csak bizonyos határokon belül képes zavartalanul működni, ráadásul sérülékeny is.
Civilizált ember számára ezért fontos a CSATORNAHASZNÁLATI ILLEMTAN.

Bővebben...

Akár órákkal rövidebb lehet az ügyintézés az e-bejelentővel

Névváltozás, lakcímváltozás, tulajdonosváltás, öröklés, vagy akár csak egy új telefonszám: mind olyan adatváltozás, amelyek eddig adminisztrációs nyűggel járhattak, hiszen minden közműcégnél egyesével kellett bejelenteni a változásokat. Az új e-bejelentő szolgáltatás segítségével azonban minden adatváltozást és közműátírást egyetlen bejelentéssel, egy helyen kezelhetünk, akár otthonunk kényelméből az e-bejelento.gov.hu oldalon, vagy személyesen az ország valamennyi kormányablakában.

Bővebben...

A MAGYARORSZÁGRA ÉRKEZŐ MENEKÜLTEK SEGÍTÉSE

A Magyarországra érkező menekültek segítése nemzeti ügy. Kormányzati és egyházi vonalon szinte azonnal megnyíltak a segítségnyújtás csatornái. Ezek közül kiemelnénk párat:

Bővebben...

1

Magyar Falu Program

NÉPSZÁMLÁLÁS 2022


Intézze ügyeit elektronikusan!

KÖZADATKERESŐ

Abádszalóki Központi Orvosi Ügyelet működése

GÁTKÖZLEKEDÉSI ENGEDÉLYEK