Ugrás a tartalomhoz
Abádszalók Város címere

ABÁDSZALÓK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Tájékoztatás fogyasztói bekötéseken történő vízkorlátozásról vagy szüneteltetésről

A TRV Zrt. adatai szerint a lakosok egy részének vízdíj fizetési hajlandósága az elmúlt időszakban sokat romlott.
Néhány fogyasztó jelentős összegű tartozást halmozott fel a céggel szemben, annak ellenére, hogy a tartósan nem fizető ügyfelek részére már több felszólító levelet is küldtek.

Azoknak, akik fizetési felszólításaik ellenére hátralékaikat egyáltalán nem, vagy csak részben rendezték, nemrégiben újabb levelet küldtek, Ebben már a vízkorlátozás vagy szüneteltetés várható időpontjáról értesítették őket.

Az érintett fogyasztók ingatlanjain a közüzemi vízellátás mennyiségi csökkentését, illetve a vízszolgáltatás felfüggesztését 2023.10.17 - 2023.11.27 között tervezi elvégezni.

Mindezt természetesen szeretnék elkerülni, hiszen céljuk nem a lakosok életkörülményeinek ellehetetlenítése, hanem a kintlévőségük csökkentése, likviditásuk javítása. Éppen emiatt a tervezett intézkedés előtt még egy lehetőséget biztosítanak felhasználóiknak hátralékaik akár részletekben történő rendezésére is.

A TRV Zrt. felelős víziközmű szolgáltatóként - az egészséges ivóvíz folyamatos biztosításán túl - kulcsfontosságú feladatának tekinti a fogyasztók maximális kiszolgálását és a velük való együttműködést.

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program logó

,Kezdettől fogva-Kezedet fogva"

EFOP 1.4.2-16-2016-00029
Kép hátrányos helyzetű gyerekekkel

Intézze ügyeit elektronikusan!

Intézze ügyeit elektronikusan

KÖZADATKERESŐ

GÁTKÖZLEKEDÉSI ENGEDÉLYEK

Gátközlekedési engedélyek logó
Széchenyi 2020, Befektetés a jövőbe logó