Ugrás a tartalomhoz
Abádszalók Város címere

ABÁDSZALÓK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Ledfal beszerzése a turizmus fejlesztése és népszerűsítése érdekében Abádszalókon


Kedvezményezett neve: Abádszalók Város Önkormányzata
A pályázati felhívás neve, kódszáma: Tisza-menti Leader Közhasznú Egyesület - Turizmusfejlesztés és népszerűsítés - VP6-19.2.1.-85-8.1.6-17
A projekt címe: LEDFAL BESZERZÉSE A TURIZMUS FEJLESZTÉSE ÉS NÉPSZERŰSÍTÉSE ÉRDEKÉBEN ABÁDSZALÓKON
Azonosító száma: 1915511922
A szerződött támogatás összege: 6 997 700 Ft
A támogatás mértéke: 95%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.17.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:
„Ledfal beszerzése a turizmus fejlesztése és népszerűsítése érdekében Abádszalókon”
A projekt keretében egy kültéri mobil, 6 m2 felületű LED fal, valamint az üzemeltetéshez szükséges emelőlábas tartószerkezet került beszerzésre. A tartószerkezet tartalmazza a szükséges állványokat, a hídelemeket, valamint a csatlakozókat.

A beszerzett eszköz egy P5.95 kültéri mobil LED panel, melynek pixel távolsága 5,95 mm, a pixel sűrűsége 28.224 px/m2. A panelek egyenkénti mérete 500 x 1000 mm, melyből 12+2 db került beszerzésre a szükséges kábelezéssel, szállítókonténerrel együtt. Az optimális nézőtávolság >6m. A fal élettartama 100.000 óra. A panelek -10°C és 65°C között használhatók, így ideális kültéri használatra. Az emelőlábas tartószerkezet 6,23 x 4 m méretű. A beszerzett modern LED technológiának a környezetre káros hatása nincs. A felhasználás helyszíne elsősorban Abádszalókon a sportpálya bejáratánál, a turisták által látogatott, frekventált helyen található, a városközpontot és a strandot összekötő út mentén. Mobil jellegéből adódóan áthelyezhető, ezáltal biztosított, hogy városi és egyéb rendezvényeken, illetve az együttműködő partnerek rendezvényein is telepítésre kerülhet.

Az eszköz átadása és üzembe helyezése 2019.10.16-án történt meg.
„Ledfal beszerzése a turizmus fejlesztése és népszerűsítése érdekében Abádszalókon”
A projekt keretében beszerzett LED fal kiváló módja a turisták folyamatos tájékoztatására akár egész évben, ezáltal a szezonon kívüli program- és szolgáltatáskínálat bemutatására, így csökkenthető a szezonalitás mértéke és a szolgáltatások kihasználtságának növelése.

A projekt keretében beszerzett LED fal 2 új turisztikai szolgáltatás létrejöttét tette lehetővé. Egyrészt lehetőség nyílik Abádszalókon, illetve az együttműködő partnerek településein, azaz Kiskörén és Tiszaderzsen megtalálható turisztikai kínálat (rendezvények, turisztikai szolgáltatások, szálláshelyek, vendéglátóegységek stb.) népszerűsítésére, másrészt pedig a különböző helyszíneken megvalósuló rendezvények során a színpadokon háttérként szolgálhat a beszerzendő LED fal, ezzel is emelve a megvalósuló rendezvények színvonalát.

Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program logó

,Kezdettől fogva-Kezedet fogva"

EFOP 1.4.2-16-2016-00029
Kép hátrányos helyzetű gyerekekkel

Intézze ügyeit elektronikusan!

Intézze ügyeit elektronikusan

KÖZADATKERESŐ

GÁTKÖZLEKEDÉSI ENGEDÉLYEK

Gátközlekedési engedélyek logó

Széchenyi 2020, Befektetés a jövőbe logó