Biztonsági intézkedések

Járványügyi veszélyhelyzet miatt bevezetett intézkedések:

Jegypénztárakat egymástól 1,5 m távolságban alakítjuk ki, ahol munkatársainkat plexi fal segítségével választjuk el. Mind a vendégek mind a dolgozók részére kézfertőtlenítő szert helyezünk ki. A sorban álláshoz szükséges 1,5 m távolságot a padozaton jelezzük. Tisza-tó Strand maximális megengedhető fürdőző létszámát 3150 főben határoztuk meg.

A helyes fürdőző magatartás:

Kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőséget a szabad strandon biztosítunk. A kézhigiéné feltételeinek (víz, szappan és papír kéztörlő) és lehetőség szerint alkoholos kézfertőtlenítőszer meglétét minden kézmosási ponton rendszeresen ellenőrzünk. A mosdóknál vizuális emlékeztetőket helyezünk ki a helyes kézmosásról.

A mellékhelységekben és zuhanyzókban legalább óránként szükséges fertőtlenítő takarítást végzünk. A fürdőzők vagy a személyzet által gyakran érintett felületeket (pl. kilincsek, korlátok, csaptelepek, WC lehúzók, pultok, pihenőbútorok stb.) rendszeresen, legalább kétóránként fertőtlenítjük. A játszóteret, sportpályákat legalább naponta kétszer fertőtlenítjük.