Ugrás a tartalomhoz
Abádszalók Város címere

ABÁDSZALÓK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

TÁJÉKOZTATÓ FORGALMI REND VÁLTOZÁSRÓL

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot, hogy a Hajnal és Rákóczi utcák aszfaltozási munkái befejeződtek. A felújítást követően, terveknek megfelelően forgalmi rend változás állt be a Rákóczi úton. Kérjük fokozott figyelemmel vegyék használatba az utat. A megváltozott forgalmi renddel kapcsolatos észrevételeiket szívesen fogadjuk. A település további útjain kátyúzási munkák folynak, kérjük fokozott óvatossággal közlekedjenek a kivágott kátyúkra való tekintettel.

Bővebben...

Közvilágítási hibabejelentés

Már online felületen egyszerűen és gyorsan, telefonálgatás nélkül megtehetik az észlelt közvilágítást érintő hibák bejelentését a KÖZVIL Zrt. által biztosított űrlapon keresztül.

Bővebben...

CSATORNAHASZNÁLATI ILLEMTAN

Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ami eltűnt a lefolyón, amit levitt a víz, attól egyszer s mindenkorra megszabadult, bármi volt is az. Azt képzeljük, a szennyvíztisztító majd úgyis ártalmatlanítani fog minden leeresztett mérget.
Ez sajnos nem igaz. A tisztítási technológia csak bizonyos határokon belül képes zavartalanul működni, ráadásul sérülékeny is.
Civilizált ember számára ezért fontos a CSATORNAHASZNÁLATI ILLEMTAN.

Bővebben...

Akár órákkal rövidebb lehet az ügyintézés az e-bejelentővel

Névváltozás, lakcímváltozás, tulajdonosváltás, öröklés, vagy akár csak egy új telefonszám: mind olyan adatváltozás, amelyek eddig adminisztrációs nyűggel járhattak, hiszen minden közműcégnél egyesével kellett bejelenteni a változásokat. Az új e-bejelentő szolgáltatás segítségével azonban minden adatváltozást és közműátírást egyetlen bejelentéssel, egy helyen kezelhetünk, akár otthonunk kényelméből az e-bejelento.gov.hu oldalon, vagy személyesen az ország valamennyi kormányablakában.

Bővebben...

123

Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program logó

,Kezdettől fogva-Kezedet fogva"

EFOP 1.4.2-16-2016-00029
Kép hátrányos helyzetű gyerekekkel

Intézze ügyeit elektronikusan!

Intézze ügyeit elektronikusan

KÖZADATKERESŐ

GÁTKÖZLEKEDÉSI ENGEDÉLYEK

Gátközlekedési engedélyek logó

Széchenyi 2020, Befektetés a jövőbe logó